آشپزی

پخت خورش مرغ

شنبه, ۳۰ شهریور ۱۳۹۸، ۰۳:۴۵ ب.ظ

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.

خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و زعفران و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه استفاده می شود.

خورش مرغ و خورش قیمه با مرغ، قورمه سبزی با مرغ و خورش آلو اسفناج با مرغ از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی هستند که با گوشت مرغ پخته می شوند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این غذاهای محبوب و بی نظیر را در منزل بپزید.

 

خورش مرغ

 

مواد لازم

  • ران مرغ : ۴ عدد
  • سیب زمینی : دو عدد
  • پیاز متوسط : دو عدد
  • هویج : دو عدد
  • نخود فرنگی : ۱۰۰ گرم
  • روغن مایع : سه قاشق غذاخوری
  • رب گوجه فرنگی : دو قاشق غذاخوری
  • زعفران دمکرده : یک قاشق غذاخوری
  • زردچوبه و فلفل سیاه : به مقدار لازم
  • نمک : به مقدار لازم

طرز تهیه خورش مرغ در منزل

برای پخت خورش مرغ ابتدا پیازها را به شکل خلالی خرد نمایید سپس مقداری روغن درون تابه بریزید و پیازها را تفت دهید و بعد از اینکه پیازها طلایی رنگ شدند زردچوبه را به آن ها اضافه کنید و به مدت سه دقیقه دیگر پیازها را تفت دهید سپس حرارت گاز را خاموش کنید.
در مرحله بعدی طرز تهیه خورش مرغ درون قابلمه ای مناسب مقداری روغن بریزید و دو طرف ران های مرغ را درون روغن تفت دهید تا رنگ آن ها طلایی شود سپس پیاز سرخ شده را به ران مرغ اضافه کنید و هویج حلقه ای خرد شده و سیب زمینی نگینی خرد شده را به مواد خورش اضافه کنید و اجازه دهید تا مواد به مدت ۲ دقیقه تفت بخورند سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط مواد خورش اضافه کنید و رب را تفت دهید تا بوی خامی آن از بین برود.

 

خورش مرغ خوشمزه


دو لیوان آب به مواد خورش اضافه کنید و درب قابلمه را روی آن قرار دهید تا آب به دمای جوش برسد و بعد از به جوش آمدن آب خورش شعله گاز را روی حرارت ملایم قرار دهید تا خورش به خوبی جا بیفتد و بعد از گذشت نیم ساعت نخود فرنگی و زعفران دمکرده را به خورش مرغ اضافه کنید و درب قابلمه را دوباره روی آن قرار دهید تا خورش به مدت ۱۵ دقیقه دیگر بپزد و بعد از مدت زمان ذکر شده درب قابلمه را از روی آن بردارید و نمک و فلفل را به خورش اضافه کنید و بعد از گذشت ۵ دقیقه خورش را از روی حرارت گاز بردارید و آن را درون ظرفی مناسب بریزید و به همراه زرشک پلو این خورش ایرانی بی نظیر و خوش طعم را میل کنید.

 

خورش مرغ

 

نکات طلایی برای پخت بهتر خورش مرغ

  • در صورت تمایل می توانید برای خوش طعم تر شدن خورش مرغ یک حبه سیر را رنده کنید و آن را به همراه پیازها تفت دهید.
  • در دستور پخت خورش مرغ می توانید به جای استفاده از ران مرغ از سینه مرغ استفاده کنید.
  • در صورت تمایل می توانید برای خوشمزه تر شدن خورش، ران های مرغ را به صورت کامل سرخ کنید.
  • در صورت تمایل می توانید سیب زمینی ها را به صورت خلالی خرد کنید و آن ها را به صورت جداگانه سرخ نمایید و در زمان سرو سیب زمینی ها را روی خورش بریزید.
  •  

خورش مرغ خوش طعم

 

در این مطلب با طرز تهیه خورش مرغ مجلسی و خوشمزه آشنا شدید که امیدواریم با توجه به نکات ذکر شده بتوانید خورش خوشمزه و لذیذی را در منزل بپزید.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی