کدوی شکم پر
برگر با سس زیتون





طرز تهیه
1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس فلفل، سس خردل، جعفری و جوزهندی را به آن اضافه کرده و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کند. از مخلوط آمادهشده بهاندازههای دلخواه بردارید و در دست به شکل برگر فرم دهید.
2. زیتون، دانه ذرت و سس مایونز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس سیر را همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بیافزایید و هم بزنید تا سس آماده شود.
3. نانهای برگر را برش بزنید و از هر دو طرف تُست کنید.
4. برگرها را در تابه گریل گرمشده، از هر دو طرف گریل کنید. در اواخر گریل کردن برگرها، پنیر را روی آنها بگذارید تا ذوب شود.
5. روی لایه زیرین نان، بهترتیب گوجهفرنگی، کاهو، برگر و پیاز را قرار دهید، سپس سس را بریزید و لایه رویی نان را روی آن قرار دهید و سرو کنید.

طرز تهیه :
مواد لازم :
سینه مرغ : 400 گرم
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیدشده): به مقدار لازم
کدوسبز (باریک و قلمی): 4 عدد
زیره سبز (پودرشده): 1 قاشق چایخوری
آب لیموترش تازه: 2 قاشق سوپخوری
گوجهفرنگی (فیله و مکعبی ریز خرشده): 2 عدد
پنیر موتزارلا (رندهشده): 300 گرم
روش تهیه:
1. سینههای مرغ را همراه مقداری نمک در قابلمهای حاوی مقداری آب جوش بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا بهمدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، آن را آبکش کرده و بهصورت ریز خرد کنید.
2. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم و گرم کنید.
3. کدوها را بشویید و بدون اینکه پوست آنها را بگیرید، از طول به دو نیم تقسیم کنید، سپس آنها را از طرف پوستدار کفِ تابه بچینید تا سرخ شوند.
4. زمانیکه طرف پوستدار کدوها سرخ و تا حدودی قهوهایرنگ شدند، آنها را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود. زیره سبز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه را روی کدوها بپاشید تا مزهدار شوند.
5. کدوها را داخل ظرفی نسوز و مخصوص فر بچینید، مرغ و گوجهفرنگی را روی کدوها بریزید و در آخر، پنیر موتزارلا را روی کدوها بپاشید و 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرمشده، قرار دهید تا بپزند و پنیر آنها کاملاً ذوب شود. پس از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و کدوی پرشده را سرو کنید.