پخت انواع کیک ساده
پخت 6 نوع کیک ساده و خوشمزه
در این بخش انواع کیک های ساده و خشومزه راکه خیلی سریع و با مواد کم ارزان تهیه می شود را اموزش دادیم ودر آخر به
نکاتی مهم درباره پخت کیک پاسخ داده ایم. برای پختن این کیک های خوشمزه همراه ما باشید.
با نکاتی که در آخر توضیح داده شده حتما یک کیک پز درجه یک خواهید شد.
آموزش پخت 6 کیک ساده و خوشمزه
طرز تهیه کیک ساده
مواد لازم کیک ساده :
تخم مرغ : 4 شماره
روغن مایع: دو سوم لیوان
شکر: یک و نیم لیوان
ماست : یک لیوان
بیکینگ پودر: یک قاشق مرباخوری
وانیل: یک سوم قاشق چایخوری
آرد: دو لیوان
طرز تهیه کیک ساده :
ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی خوب هم میزنیم تا کمی سفید شوند.
شکر و روغن را نیز در ظرف دیگری می ریزیم و هم میزنیم تا به صورت مایع کرم رنگی درآید.
سپس تخم مرغ هایی راکه قبلا زده بودیم، به مخلوط شکر و روغن اضافه میکنیم و 5 دقیقه هم میزنیم تا خوب مخلوط شوند.
بیکینگ پودر، وانیل و ماست رابه مواد بالا اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مایع یک دستی شود.
بعد آرد را کم کم به مایع اضافه میکنیم «بهتر است آرد را روی مواد الک کنیم».

طرز تهیه کیک ساده
بعد به آرامی مایع کیک را هم میزنیم تا آرد خوب مخلوط شود «بعد از اضافه کردن آرد، مایع را نباید خیلی هم بزنیم».
ظرف پیرکسی را از قبل چرب کرده ودر فر میگذاریم تا داغ شود.
سپس کمی آرد در ته ظرف پیرکس داغ می پاشیم و مایع کیک را درون آن می ریزیم.
این کیک را در ماکرویو به مدت 20 دقیقه میگذاریم و اگر از فر استفاده میکنیم، مدت 40 دقیقه میگذاریم.
بعد از سرد شدن کیک، آنرا برش میزنیم و روی آن رابا پودر قند و پودر گردو یا پسته یا بادام تزئین میکنیم.
نکته :
منظور من از لیوان برای مواد لازم در بالا، یک شماره لیوان فرانسوی است.
آموزش پخت کیک میوه ای خوشمزه با روش ساده در منزل
کیک میوه ای به سبک های متفاوتی قابل تهیه می باشد. که در آن میتوان از خود میوه، آب میوه یا میوه های شکری و خشک
شده استفاده نمود. دراین پست به سراغ سادهترین روش پخت کیک میوه ای که استفاده از آب میوه می باشد میرویم. با طرز
تهیه کیک میوه ای ساده همراه ما باشید در سایت تالاب .
کیک میوه ای به سادگی با آب میوه قابل تهیه می باشد البته میتوانید تکه های میوه های خشک شده را از آجیل فروشی با
قنادی ها تهیه نمایید ودر کیک خود از انها بهره ببرید. البته شما میتوانید در منزل چیپس های میوه ای متنوعی را تهیه نمایید.
کیک موزی و کیک پرتقالی در بین کیک های میوه ای بسیار نرم و لطیف و خوشمزه می باشند که همراه با انواع میوه های
خشک شده و شکری طعم بی نظیری را خواهند داشت. در ادامه به دستور پخت کیک میوه ای با روشی ساده در منزل
میپردازیم.
مواد لازم کیک میوه ای :
آرد: دو پیمانه
شکر: یک پیمانه
تخم مرغ: سه شماره
روغن مایع یا کره آب شده: نصف پیمانه
شیر: دو سوم پیمانه
آب میوه ی دلخواه: نصف پیمانه
هل و وانیل: هرکدام نصف قاشق چایخوری
جوش شیرین: یک چهارم قاشق چایخوری
بکینگ پودر: به مقدار خیلی کم
تکه های میوه های شکری، خشک شده و پودر گردو « به دلخواه»: به مقدار کافی
طرز تهیه کیک میوه ای :
در ابتدا تخم مرغ ها را همراه هل و وانیل با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم میزنیم. سپس شکر را اضافه نموده، اینبار هم
با همزن برقی به مدت پنج دقیقه هم میزنیم تا شکر نسبتا مخلوط و حل گردد. از این مرحله به بعد مواد رابا همزن دستی هم
میزنیم.
حالا آب میوه، شیر و روغن را اضافه نموده هم میزنیم. سپس بکینگ پودر و جوش شیرین رابا آرد مخلوط کرده به دیگر مواد کم
کم اضافه نموده هم میزنیم تا ماده یک دستی ایجاد شود.
دراین مرحله از طرز تهیه کیک میوه ای به دلخواه میتوانید تکه های میوه خشک شده و شکری همچنین پودر گردو را اضافه
نموده، مخلوط نمایید. سپس قالب کیک را چرب نموده مواد را درون آن بریزید و درون فری که در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد از
قبل گرم نموده اید به مدت ۴۵ دقیقه قرار دهید. پس از پخته شدن، کیک رابه دلخواه خود میتوانید با خامه و تکه های تازه میوه
تزیین و سرو نمایید.
امیدوارم این کیک خوشمزه را در منزل به اسانی تهیه نمایید ودر کنار خانواده از طعم آن لذت ببرید. برای آشنایی با دستور پخت
انواع کیک کلیک نمایید.
سادهترین روش برای تهیه کیک فرشته

برای 12 – 16 نفر
زمان آماده سازی : 40 دقیقه
زمان پخت : 35 دقیقه
طرز تهیه :
ساده ترین روش برای تهیه کیک فرشته آشنا میکنیم .فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
آرد و شکر را مخلوط کرده دو بار الک کنید .
سفیده تخم مرغ رابه همراه کرم تارتار و نمک هم بزنید تا فرم گرفته و حجیم شود . آرد رابه سفیده تخم مرغ در دو مرحله اضافه
کرده و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنید و مراقب باشید که پف سفیده ها نخوابد . سپس خمیر را دریک قالب تیوپی 25
سانتی بدون اینکه چربش کنید ریخته رویش را صاف کرده و به مدت 30 – 35 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد و اگر به آرامی رویش
فشار وارد کردید به حالت اولیه برگردد . تا قبل از 25 دقیقه به هیچ وجه در فر را باز نکنید که پفش میخوابد .
بعد از پخت بدون اینکه کیک را از قالب دراورید قالب و کیک رابا هم روی توری سیمی برگردانید و صبر کنید تا کیک کاملا خنک
شود . سپس با یک کاردک به دقت دور کیک را از قالب جدا کنید به آرامی خارجش کنید میتوانید کف قالب چند ضربه بزنید تا
کیک خارج شود .
درصورت تمایل کیک فرشته رابه همراه مقداری خامه و تمشک و توت فرنگی سرو نمایید .
مینی چیزکیک خوشمزه با طعم چای سبز
ماهنامه کیک و شیرینی: دراین نوع چیزکیک لزومی نداره از چای سبز خاصی استفاده کنید. این چیزکیک رو میتونید با هر مدل
چای سبزی آماده کنید.
مواد لازم لایه زیرین:
بیسکویت اورئو «درشت پودر شده»: 135 گرم
کره «ذوب شده»: 2 قاشق سوپ خوری
مواد لازم لایه رویی:
پنیر خامه ای «نرم شده»: 450 گرم
شکر: دوسوم پیمانه
تخم مرغ «به دمای محیط رسیده»: 2 شماره
پودر چای سبز: 2 قاشق سوپ خوری
اسانس وانیل: یک قاشق چای خوری
مواد لازم تزیین:
توت فرنگی: 12 شماره
چیپس شکلات سفید: یک پیمانه
خامه پرچرب: یک چهارم پیمانه
شکلات نیمه شیرین: 120 گرم
طرز تهیه:
1. بیسکویت اوروئی پودر شده رابا کره ذوب شده مخلوط کنید تا به صورت خمیر درآیند.
2. این خمیر رابه طوری مساوی کف کاپ های قالب مافین بریزید و فشار دهید و حدود 7 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای
180 درجه سانتیگراد «350 درجه فارن هایت» قرار دهید.
3. برای تهیه لایه رویی، پنیر خامه ای و شکر رابا همزن حدود یک دقیقه بزنید تا یکدست شوند.
4. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
5. پودر چای سبز و اسانس وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
6. این مخلوط را درون کاپ ها روی لایه بیسکویت بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد
«300 درجه فارن هایت» قرار دهید.
7. سپس آنها را از فر درآورید و پس از اینکه کاملا خنک شدند، حدود چند ساعت در یخچال قرار دهید.
8. شکلات سفید رابه روش بن ماری «حرارت غیرمستقیم» و یا در مایکروویو ذوب کنید.
9. توت فرنگی ها را در شکلات سفید فرو کنید و بادقت روی چیزکیک ها قرار دهید.
10. خامه پرچرب و شکلات نیمه شیرین رابه روش بن ماری «حرارت غیرمستقیم» باهم مخلوط کرده، تا شکلات ذوب شده و
مخلوط یک دستی حاصل شود.
11. پس از اینکه این مخلوط کاملا خنک شد، آنرا روی توت فرنگی ها بریزید و سرو کنید.
طرز تهیه و پخت دو نوع کیک نارگیلی و گردویی
ماهنامه کیک و شیرینی: کیک نارگیلی و کیک گردویی دو نوع کیک محبوب بین انواع کیک ها هستند که دراین پست طرز تهیه
این دو کیک خوشمزه را آورده ایم.
کیک نارگیلی
مواد لازم:
کره «ذوب شده»: یک و یک دوم پیمانه
شکر: یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 4 شماره
ماست یونانی: یک پیمانه
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
آرد: یک و سه چهارم پیمانه
پودر نارگیل «برشته شده»: یک پیمانه + 2 قاشق سوپ خوری برای تزیین
خامه فرم گرفته: یک و یک دوم پیمانه
پودر شکر: 3 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. کره ذوب شده و شکر را آن قدر بزنید تا خامه ای و حجیم شوند.
2. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.
3. ماست یونانی، بیکینگ پودر و وانیل را اضافه و مخلوط کنید.
4. آرد و یک پیمانه پودر نارگیل برشته شده رابا هم مخلوط کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
5. خمیر را در قالب از قبل چرب شده بریزید و به مدت 60 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد «350
درجه فارن هایت» قرار دهید تا کیک بپزد.
6. برای حصول خاطرجمعی از پخت کیک، خلالی چوبی در آن فرو کنید، در صورتی که تمیز بیرون آید، یعنی کیک پخته است.
7. پس از اینکه کیک خنک شد، آنرا از قالب جدا کنید.
8. خامه فرم گرفته و پودر شکر رابا هم مخلوط کنید و روی کیک رابا آن تزیین کنید و 2 قاشق پودر نارگیل برشته شده باقی
مانده را روی آن بپاشید. سپس سرو کنید.
پخت کیک گردویی
طعم این کیک هوش از سرتان میبرد
میزان سرو: 6 نفر
مواد لازم:
گردو «پودر شده»: دو و یک دوم پیمانه
تخم مرغ: 3 شماره
شیر: 150 میلی لیتر
ملاس نیشکر: 2 قاشق سوپ خوری
بیکینگ پودر: یک قاشق سوپ خوری
وانیل: یک قاشق چای خوری
دارچین «پودر شده»: یک قاشق چای خوری
پوست پرتقال رنده شده: یک قاشق سوپ خوری
خرما «هسته جدا و خردشده»: 8 الی 10 شماره
کشمش: یک مشت
طرز تهیه:
1. تخم مرغ ها رابا همزن حدود 3 الی 4 دقیقه بزنید.
2. شیر، ملاس نیشکر، بیکینگ پودر، وانیل و پودر دارچین را اضافه و مخلوط کنید.
3.گردوی پودر شده و پوست رنده شده پرتقال را اضافه و مخلوط کنید.
4. خرمای هسته جدا و خرد شده و کشمش رابه مواد اضافه و مخلوط کنید.
5. خمیر به دست آمده را دریک قالب کیک پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و به مدت 30 الی 35 دقیقه در فر از قبل گرم
شده با دمای 180 درجه سانتی گراد «350 درجه فارن هایت» قرار دهید تا کیک بپزد.
5. سپس آنرا از فر درآورید و پس از کمی خنک شدن از قالب جدا کرده و سرو کنید.
نکته: بجای ملاس نیشکر میتوانید از شیره افرا یا عسل استفاده کنید.
کیک بیسکوییت یخچالی نیازی به پخت ندارد!
کیک بیسکویت یخچالی که به کیک سرد هم مشهور هست احتیاج به فر و پخت ندارد و چون به اسانی آماده میشود و طعم
خوبی دارد جزو دسرهایی است که پرطرفدار است.
مواد لازم :
شیر: 3 پیمانه
دارچین «پودر شده»: یک دوم قاشق چای خوری
پوست رنده شده لیموسنگی: نصف یک شماره
شکر: 150 گرم
زرده تخم مرغ: 3 شماره
نشاسته ذرت: 70 گرم
پودر کاکائو: 2 قاشق سوپ خوری
بیسکویت: به مقدار لازم
خامه: 5 قاشق سوپ خوری
شکلات تخته ای: نصف یک بسته
کره: یک قاشق سوپ خوری
طرز تهیه:
1. 2 پیمانه شیر، چوب دارچین، پوست رنده شده لیموسنگی و شکر را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید تا شیر به جوش
آید.
2. زرده های تخم مرغ، نشاسته ذرت و یک پیمانه شیر باقی مانده را در مخلوط کن به خوبی باهم مخلوط کنید. این مخلوط رابه
تدریج به مخلوط شیر جوش آمده اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد غلظت یابند.
3. ظرف را از روی حرارت بردارید.
4. دو قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به نیمی از کرم اضافه و مخلوط کنید.
5. قالب مربع یا مستطیل شکلی رابا سلفون بپوشانید. بیسکویت ها را در مقداری شیر خیس کنید و سپس به صورت یک لایه
کف قالب بچینید. مقداری از کرم را روی لایه بیسکویت پخش کنید. دوباره لایه ای از بیسکویت بچینید و اینبار مقداری از کرم
شکلاتی را روی آنها پخش کنید. اینکار رابا بقیه مواد تکرار کنید «لایه آخر باید بیسکویت قرار بگیرد».
کیک را حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید «هر چه کیک بیشتر در یخچال بماند بهتر است». نصف یک بسته شکلات و 5
قاشق سوپ خوری خامه را در ظرف مناسبی در مایکروویو ذوب کنید.
پس از هر 30 ثانیه قرارگیری در مایکروویو مواد را هم بزنید تا شکلات ذوب شود. یک قاشق سوپ خوری کره ذوب شده را اضافه
و مخلوط کنید. این مخلوط را روی کیک بریزید و پس از اینکه شکلات خودش را گرفت، کیک را سرو کنید.
دوستای عزیز خیلی مواقع با اینکه شما دقیقا مراحل پخت کیک رو انجام دادید و خیلی هم برای تهیه اش زحمت کشیدید کیک
شما خراب میشه شاید خیلی از نکات خیلی خیلی مهم بنظر شما بی اهمیت باشه…. سعی کردم بیشتر مشکلات و نکات
مهم رو برای شما توی این پست توضیح بدم امیدوارم مشکلاتتون حل بشه.
کیک پزی از شما، نکته هاش از ما
پف نکردن کیک:
بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست خیلی وقتا کیک حالت شیرینی به خودش میگیره و موادش به هم میچسبن
و اصلا حالت پف دار ندارن چون:
1» تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده«حتماً باید برای همه ی نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت
داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه».
2» مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.
3» میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه ی مهمتر مخلوط کردن دورانی
پدر هم زدن رعایت نشده.
4» دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم«اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه
ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه»
5» فر از قبل گرم نشده«اگر فر از قبل گرم نشه همه ی پف کیک میخوابه.»
6» مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید^-^این موضوع خیلی زیاد پیش میاد
خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.
7» از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.
8» بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده«اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2تا3برابر دستور
بریزید تا نتیجه خوب بشه».
9» روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.
10» اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده.یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده«یعنی فقط 1سوم
قالب باید پر از مایه کیک بشه»
11» مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده«بنظر من حد اکثر زمان آماده
سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت
کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه»
نکات مهم در پخت کیک – سوال و جواب های پخت کیک
کیک پزی از شما، نکتههاش از ما!
چسبنده بودن روی کیک:
1» کیک داخل قالب خودش سرد نشده و خیلی زود خارج شده.
2» وقتی کیک داغ بوده روش چیزی قرار گرفته «مثلاً بشقاب برای برگرداندن»
3» مایعات شما خیلی رقیق بوده یا زیادی از مایعات استفاده کردید«سعی کنید شیر با ترکیب خامه استفاده کنید»
4» زمان پخت کم و حرارت فر زیاد بوده.
کیک نم دارد!
1» کیک خیلی داخل قالب باقی مونده و فضاش هم گرم بوده و کیک عرق کرده.
2» کیک کامل نپخته ولی ظاهرش سفت بوده و از فر خارج شده«تست با خلال دندون انجام نشده و داخل کیک مغزپخت نیست»
3» مقدار یکی از 3ماده اولیه«شکر،مایعات و روغن»زیاد بوده یا روغن جامد استفاده شده که آب نشده و مقدارش بیش از دستور بوده!
کیک حفره حفره داره!
1» دلیل اصلیش دمای زیاد و مدت پخت کم هست.
2» میزان مخلوط کردن یا کم بوده یا زیاد مثلاً شکر و کره خوب مخلوط نشد یا زیاد مخلوط شدن.
3» زیادی جوش شیرین یا بیکینگ پودر ریختید یا اینکه بجای بیکینگ پودر جوش شیرین اضافه کردید.
کیک جمع شده «چروک»:
1» دلیل اصلی قالب خیلی بزرگ هست طوریکه مواد انگار فقط ته قالب رو گرفتن!
2» زیادی قالب رو چرب کردید طوریکه وقتی مایه رو ریختید روغن اضافی همراهش بالا اومد!
3» مواد رو غیر دورانی زیاد هم زدید «مواد خیلی روی هم تا خوردن»
4» بیشتر از مقدار دستور مایعات ریختید.
5» حرارت فر کم بوده و کیک بیش از مقدار لازم پخته شده«مدت طولانی»
6» حرارت فر خیلی زیاد بوده مدت پخت هم زیاد.
7» فر سرد بوده بنابر این مدت پخت زیاد شده.
8» مقدار سفیده زیاد بوده و خیلی هم پف داشته و بین مواد کیک هوا ایجاد شده.
9» میزان شکر و مایعات مناسب نبوده یا شکر زیادی دانه درشت بوده«این جوری شکر سنگین میشه و مقدارش نسبت به دستور با اینکه برابره ولی در واقع کمتر یا بیشتره»
10» قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک بوده و مواد خیلی فشرده بودن.
11» کیک موقع پخت تکون خورده یا بهش ضربه زدید!
12» در فر موقع پخت باز شده یا دماش کم بوده!
13» بعد از اضافه کردن آرد خمیر زیاد مخلوط شده اونم به صوت غیر دورانی!
کیک خیلی زبره یا وسطش گود رفته!
1» فر شما از قبل داغ نشده یا دما خیلی کم بوده و کیک آرام پخته شده.
2» کامل توی روغن یا کره حل نشده یا به عبارتی کم مخلوط شدن یا روغن سرد بوده.
3» بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی زیاد بوده یا کهنه بوده.
4» آرد خیلی سنگین بوده یا مال نان بوده یا نامرغوب!
5» میزان مایعات خیلی کم بوده و مایه کیک خیلی غلیظ بوده.
6» مواد خوب داخل قالب ریخته نشدن یا اینکه سطح صافی برای کیک انتخاب نشده و روش هم کامل صاف نشده.
رویه لزج و چسبناک و داخل کیک خشک شده!
1» مواد خیلی مخلوط شدن مخصوصا آخر کار اونم به صورت غیر دورانی!
2» زمان پخت زیاد بوده یا حرارت کم بوده!
3» سفیده خیلی زده شده حتماً میدونید که اگر بعد از پف کردن سفیده یا خامه اون رو دوباره بزنید نتیجه معکوس میشه!
4» قالب خیلی بزرگ بوده و مایه کیک بیشتر کف قالب پهن شده و بیش از 2سوم قالب خالی مونده!
5» محیط کارتون خیلی سرد بوده یا اینکه روغن یا کره یا تخم مرغ به صورت سرد استفاده شدن.
6» میزان چربی و مایعات کم بوده یا اینکه مقدار ارد زیاد بوده.
گنبدی شدن و ترک خوردن کیک «بالا آمدن قسمت وسط کیک»
1» فر زیادی داغ بوده و بیشتر از نیم ساعت هم گرم شده.
2» مواد رو در انتهای کار زیادی هم زدید اونم به شکل غیر دورانی.
3» میزان مایعات نسبت به آرد کم بوده یا اینکه آردتون سنگین بوده و زیاد شده.
4» کیک رو در طبقه وسط نپختید و دما از بالا یا پایین زیاد روش اومده!
کیک نامتقارن شده«رویه کج یا شیبدار شده»
1» سطح زیر کیک تراز نیست.
2» قالبتون زیادی سبکه و مواد داخلش صاف نمیمونن.
3» بیکینگ پودر خوب مخلوط نشده.
4» مواد خشک الک نشدن.
همه ی قسمتهای کیک طلایی نیست و بعضی جاها سفید شده ی قهوه ای تیره:
1» کیک رو دقیق وسط فر نذاشتید و بیشتر به کناره های فر نزدیکه تا وسط فر.
2» کیک در طبقه وسط پخته نشده.
کیک سوخته ولی وسطش نپخته!
1» دقیقا مشکلات بالا وجود داره به اضافه اینکه دمای فر خیلی خیلی زیاد بوده یا اینکه زیادی از قبل گرم شده.
کف کیک سنگین شده و حالت خمیر چسبنده داره!
1» مواد خشک رو 3بار الک نکردید ودر کل اصلا خوب مواد هم نخوردن.
2» مایعات رو بیشتر از دستور ریختید.
3» تخم مرغها یا درشت بوده یا زیاد!
کیک خیلی سفت شده!
1» فر زیادی داغ بوده یا زمان طولانی برای گرم شدنش صرف شده!
2» آردتون خیلی سنگین بوده هواگیری نشده «یعنی 3بار الک نشده» یا اینکه جوش شیرین و بیکینگ پودر به آرد اضافه نشده و آرد رو سبک نکرده.
کیک خوشرنگ نیست و خیلی تیره و تار شده!
1» آرد به شدت نامرغوب بوده!
2» آرد، بیکینگ پودر یا جوش شیرین خیلی کهنه بودن.
3» ظرفتون فلزی بوده و برای بار اول استفاده میشده.
کیک چسبندست انگار که نم داره !
1» آرد کم کم به سفیده اضافه نشده و قبلش هواگیری نکردید«3بار الک کردن».
2» مایعات داخل کیک زیاد بوده یا آردتون زیادی سبک بوده!
کیک به قالب چسبیده و به سختی جدا میشه!
1» قالب رو آرد پاشی و بعدش چرب نکردید.
2» کیک بعد از پخت یا خیلی زود از قالب خارج شده یا خیلی دیر«نیم ساعت باید بمونه تا سرد بشه بعد جداش کنید»
3» کیک هنوز داخلش خامه و خوب نپخته«بدلیل دمای بالا فقط روی کیک پخته شده!
کیک خرده خرده شده!
1» مقدار چربی یا شکر خیلی کم بوده!«این جور مواقع مایه کیک خیلی خیلی غلیظ و سفته»
2» زیادی مواد کیک رو هم زدید اونم در مراحل آخر اونم به صورت غیر دورانی.
3» کیک رو داغ داغ از قالب جدا کردید.
4» شکر یا بیکینگ پودرتون زیاد بوده.
کیک از قالب بیرون زده!
1» بیش از 2سوم قالب رو پر کزدید.
2» بیش از حد بیکینگ پودر ،مخمر یا جوش شیرین ریختید.
3» قالبتون کوچیک بوده.
4» اگر از ماست استفاده کردید ترش بوده!