آشپزی

کدوی شکم پر

شنبه, ۵ بهمن ۱۳۹۸، ۰۲:۱۱ ق.ظ
 
 
 

برگر با سس زیتون

1 2 3 4 5مواد لازم
گوشت چرخ‌کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) – 800 گرم
 
نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) – به مقدار لازم
 
سس خردل – 3 قاشق سوپ‌خوری
 
جعفری (پاک و خردشده) – 40 گرم
 
جوزهندی (رنده‌شده) – 1 عدد
 
زیتون سبز (بدون‌هسته و خردشده) – 200 گرم
 
کنسرو دانه ذرت – 120 گرم
 
سس مایونز – 8 قاشق سوپ‌خوری
 
سیر (کوبیده‌شده) – 2 عدد
 
نان برگر – 4 عدد
 
پنیر بلوچیز – 4 ورق
 
گوجه‌فرنگی (حلقه‌ای خردشده) – 2 عدد
 
برگ کاهو (پاک‌شده) – 8 عدد
 
پیاز سفید (حلقه‌ای خردشده) – 2 عدد
 
 

طرز تهیه

1. گوشت را با مقداری نمک ورز دهید سپس فلفل، سس خردل، جعفری و جوزهندی را به آن اضافه کرده و با دست ورز دهید تا کاملاً حالت چسبندگی پیدا کنداز مخلوط آمادهشده بهاندازههای دلخواه بردارید و در دست به شکل برگر فرم دهید.

2. زیتون، دانه ذرت و سس مایونز را در ظرفی ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید، سپس سیر را همراه مقداری نمک و فلفل سیاه به سس بیافزایید و هم بزنید تا سس آماده شود.

3. نانهای برگر را برش بزنید و از هر دو طرف تُست کنید.

4. برگرها را در تابه گریل گرمشده، از هر دو طرف گریل کنیددر اواخر گریل کردن برگرها، پنیر را روی آنها بگذارید تا ذوب شود.

5. روی لایه زیرین نان، بهترتیب گوجهفرنگی، کاهو، برگر و پیاز را قرار دهید، سپس سس را بریزید و لایه رویی نان را روی آن قرار دهید و سرو کنید.


photo_2017-09-04_12-32-39.jpg
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

طرز تهیه :

مواد لازم :

سینه مرغ : 400 گرم

نمک و دانه فلفل سیاه (کوبید‌شده): به مقدار لازم

کدوسبز (باریک و قلمی): 4 عدد

زیره سبز (پودرشده): 1 قاشق چای‌خوری

آب لیموترش تازه: 2 قاشق سوپ‌خوری

گوجه‌فرنگی (فیله و مکعبی ریز خرشده): 2 عدد

پنیر موتزارلا (رنده‌شده): 300 گرم

روش تهیه:

1. سینه‌های مرغ را همراه مقداری نمک در قابلمه‌ای حاوی مقداری آب جوش بریزید و بگذارید روی حرارت ملایم بماند تا به‌مدت 30 دقیقه بپزد. پس از پخت، آن را آبکش کرده و به‌صورت ریز خرد کنید.

2. فر را از 15 دقیقه قبل، روی حرارت 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم و گرم کنید.

3. کدوها را بشویید و بدون اینکه پوست آن‌ها را بگیرید، از طول به دو نیم تقسیم کنید، سپس آن‌ها را از طرف پوست‌دار کفِ تابه بچینید تا سرخ شوند.

4. زمانی‌که طرف پوست‌دار کدوها سرخ و تا حدودی قهوه‌ای‌رنگ شدند، آن‌ها را از تابه خارج کرده و روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. زیره سبز، آب لیموترش تازه، مقداری نمک و فلفل سیاه را روی کدوها بپاشید تا مزه‌دار شوند.

5. کدوها را داخل ظرفی نسوز و مخصوص فر بچینید، مرغ و گوجه‌فرنگی را روی کدوها بریزید و در آخر، پنیر موتزارلا را روی کدوها بپاشید و 20 دقیقه در طبقه وسط فر گرم‌شده، قرار دهید تا بپزند و پنیر آن‌ها کاملاً ذوب شود. پس از این مدت، ظرف را از فر خارج کرده و کدوی پرشده را سرو کنید.

 

 

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی