آشپزی

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۸ ثبت شده است

۲۰
مهر

 پخت 6 نوع کیک ساده و خوشمزه 

آموزش پخت 6 نوع کیک ساده و خوشمزه | کیک ساده و نکات مهم

در این بخش انواع کیک های‌ ساده و خشومزه راکه خیلی سریع و با مواد کم ارزان تهیه می شود را اموزش دادیم ودر آخر به

نکاتی مهم درباره پخت کیک پاسخ داده ایم. برای پختن این کیک های‌ خوشمزه همراه ما باشید.

با نکاتی که در آخر توضیح داده شده حتما یک کیک پز درجه یک خواهید شد.

  • ماریا تیموری
۱۱
مهر

دستور پخت دلمه:

اواسط فصل بهار برگ مو های تازه توی بازار پیدا میشه که واقعا حیفه ازشون استفاده نکنیم. دلمه برگ مو از پیش غذا ها یا

غذاهای مرسوم ما ایرانی هاست و در خیلی از نقاط کشورمون محبوبه و زیاد درست میشه. در این مطلب سعی میکنم طرز

تهیه این دلمه خوشمزه رو مرحله به مرحله براتون قرار بدن. مراحل پیچیدن دلمه ی برگ مو رو هم با عکس قرار میدم که اگه

کسی تاحالا مشکل داشته کاملا ساده بشه براش. اساتید محترم دلمه پزی هم منو ببخشن چون تجربه ی دلمه ام کمه و

خوشحال میشم نظراتتون رو بدونم.

 

 

مواد لازم برای تهیه ی دلمه:

.برگ مو یا همون برگ انگور تازه 40-50 عدد

.گوشت چرخ کرده 300 گرم

.برنج نصف پیمانه

.سبزی دلمه 4-5 قاشق خرد شده ( گشنیز، جعفری، نعناع و ترخون) به یک نسبت با گشنیز کمی بیشتر (البته شوید و پیازچه و تره هم میتونه اضافه بشه)

.بیاز متوسط دو عدد

.لپه 1/3 پیمانه

.نمک و فلفل

مواد لازم برای چاشنی دلمه:

.استاک گوشت (اگه نداشتید میتونید از یک بسته عصاره گوشت استفاده کنید با یک استکان آب)

.کره 25 گرم

.سرکه یا آبغوره نصف پیمانه

.شکر 1-2 قاشق غذا خوری

.نمک به مقدار کم

  • ماریا تیموری