آشپزی

۵ مطلب در شهریور ۱۳۹۸ ثبت شده است

۳۰
شهریور

طرز تهیه خورش مرغ خوشمزه برای مهمانی ها و مجالس

در این مطلب طرز تهیه خورش مرغ به همراه نکات طلایی برای پخت بهتر و ایجاد طعم ایده آل را پیش رو خواهید داشت که امیدواریم از طعم بی نظیر این خورش ایرانی نهایت لذت را ببرید.

خورش مرغ از انواع غذاهای ایرانی خوشمزه و پرطرفدار است و شما می توانید این نوع خورش را برای پذیرایی از مهمان هایتان در منزل بپزید. در طرز تهیه خورش مرغ از ران مرغ و پیاز و سیب زمینی و هویج و نخود فرنگی و رب گوجه فرنگی و روغن مایع و زعفران و فلفل سیاه و نمک و زردچوبه استفاده می شود.

خورش مرغ و خورش قیمه با مرغ، قورمه سبزی با مرغ و خورش آلو اسفناج با مرغ از انواع خورش های مجلسی و خوشمزه ایرانی هستند که با گوشت مرغ پخته می شوند و شما می توانید برای ایجاد تنوع در برنامه غذایی تان این غذاهای محبوب و بی نظیر را در منزل بپزید.

 

خورش مرغ

  • ماریا تیموری
۲۵
شهریور

طرز تهیه حلیم بوقلمون و فوت و فن هایی که باید در پخت خانگی این حلیم خوشمزه رعایت کنید

در این مطلب با طرز تهیه حلیم بوقلمون خوشمزه و خوش طعم و نکاتی برای ایجاد طعم ایده آل و پخت بهتر آشنا خواهید شد که امیدواریم از طعم بی نظیر این غذای ایرانی نهایت لذت را ببرید.

حلیم بوقلمون از انواع غذاهای ایرانی لذیذ است که اغلب کدبانوها آن را برای افطار ماه مبارک رمضان یا به عنوان یک صبحانه مقوی می پزند. در طرز تهیه حلیم بوقلمون از سینه بوقلمون و پیاز و برگ بو و گندم و کره یا روغن حیوانی استفاده می شود.

برای پخت حلیم از روش های مختلفی نظیر حلیم مرغ و حلیم گندم و حلیم شیر و حلیم بوقلمون استفاده می شود که هر یک از این غذاها طعم و مزه بی نظیری دارند و شما می توانید در صورت تمایل به ایجاد تنوع در پخت حلیم از این روش ها استفاده نمایید.

حلیم بوقلمون

  • ماریا تیموری
۱۶
شهریور

طرز تهیه کره بادام زمینی رژیمی خانگی

چگونه در خانه کره بادام زمینی درست کنیم؟

 

Almond butter

اگر کره بادام زمینی یکی از خوراکی های مورد علاقه شما باشد به احتمال زیاد هزینه ماهیانه زیادی را برای آن صرف میکنید در این مقاله می

خواهیم یک دستور آشپزی ویژه ارائه کنیم که هم میتوانید از طعم یک کره بادام زمینی خانگی لذت ببرید و هم در هزینه های خود صرفه

جویی کنید.

به گزارش آلامتو به نقل از پارسی دی؛ چه چیزی باعث شده که من بخواهم کره ی بادام زمینی را در خانه درست کنم؟ خب باید بگویم که

من صبح ها از میل کردن کره بادام زمینی خانگی که بر روی نان تست مالیده شده باشد لذت می بردم و بهتر است بدانید که کره بادام زمینی

خانگی بسیار بهتر از کره بادام زمینی خریداری شده از فروشگاه هاست.

کره بادام زمینی خانگی فوق العاده غلیظ و خامه ای است و طعم آن مانند بادام گرم و تازه بو داده شده است. حالا که تفاوت بین این دو کره

را متوجه شدم ، دیگر دوست ندارم به فروشگاه مواد غذایی بروم و کره بادام زمینی آماده بخرم. علاوه بر این، من مقدار کمی دارچین، وانیل و

شربت افرا نیز درون کره بادام زمینی خانگی ام می ریزم که طعم فوق العاده ای به آن می بخشند. پس چرا چنین چیز فوق العاده ای را درست

نکنم. علاوه بر این من از شما هم دعوت می کنم تا این کار را در خانه انجام دهید و از طعم بی نظیر کره بادام زمینی خانگیتان لذت ببرید.

  • ماریا تیموری
۱۱
شهریور

5 چاشنی که باید در هر آشپزخانه‌ای باشد

 

به گزارش آلامتو به نقل از تبیان؛ یکی از رازهای دست‌پخت فوق‌العاده‌ی سرآشپزها استفاده از چاشنی‌های مختلف است. لازم نیست که شما

هم سرآشپز باشید تا به فکر تجهیز آشپزخانه‌تان به انواع چاشنی‌ها و سس‌ها باشید. برای این که غذاهای خوشمزه تهیه و سرو کنید حتماً در

آشپزخانه‌تان این 5 چاشنی را دم دستتان بگذارید.

خردل

خردل

امکان ندارد یک سرآشپز حرفه‌ای دم دستش خردل نداشته باشد. اگر می‌خواهید که همبرگر یا ساندویچ‌هایتان

خوش‌طعم باشد حتماً به سس خردل نیاز خواهید داشت.

برای خوش‌طعم کردن سس سرکه و روغن زیتون نیز می‌توانید از خردل استفاده کنید. طعم این چاشنی برای

سرو سالاد سیب‌زمینی و پاستاها نیز فوق‌العاده است. همچنین می‌توانید برای طعم دار کردن گوشت کبابی نیز

از خردل استفاده کنید.


کچاپ

سس کچاپ

سرآشپزها برای تهیه‌ی سس اصلی باربکیو یا برای تهیه‌ی سس خوراک میگو از سس کچاپ استفاده می‌کنند.

 

بچه‌ها معمولاً عاشق این سس هستند و برای خوردن همبرگر یا پیتزا از کچاپ استقبال بیشتری می‌کنند. شما

هم برای سرو غذاها با سس‌های مناسب حتماً سس کچاپ را وارد آشپزخانه‌تان بکنید.


مایونز

مایونز کم چرب

سس مایونز یکی از قدیمی‌ترین و پرطرفدارترین سس‌ها برای سالاد الویه، سالاد ماکارونی، سالاد

تن ماهی یا سالاد مرغ و سالاد تخم‌مرغ و انواع سالادهای دیگر محسوب می‌شود. حتماً سس مایونز کم چرب

در آشپزخانه داشته باشید اما حواستان باشد در مصرف آن زیاده‌روی نکنید.

برای این که طعم غذاهای حاوی این سس را بهتر کنید حتماً از لیموترش، سیر کوبیده و یک نوک انگشت فلفل

استفاده کنید. ترکیب مواد گفته شده برای سرو ماهی و گوشت هم مناسب است.

 


شربت افرا

شربت افرا

شربت افرا برای پوشاندن روی پنکیک عالی است. شما می‌توانید برای سرو دسرهایتان از این شربت استفاده

کنید. سرآشپزها برای تهیه‌ی سس‌هایشان نیز از این شربت استفاده می‌کنند.


ترشی

انواع ترشیجات

انواع ترشی‌ها، سیر ترشی، خیارشور و چاشنی‌هایی از این دست برای سرو

غذا فوق‌العاده‌اند. اصلا نمی‌شود مثلاً سالاد الویه را بدون خیار شور تصور کرد.

 

یا اینکه در کنار کتلت و غذاهای دیگر خیارشور نداشت. حتماً یک شیشه از این

چاشنی‌ها را در یخچالتان داشته باشید.

داخل ساندویچ خودتان و بچه‌ها از این ترشیجات به خصوص خیار شور استفاده کنید. سیر ترشی برای خوش‌طعم شدن غذاها و سلامتی‌تان

فوق‌العاده است.

  • ماریا تیموری
۱۱
شهریور

 

 

درست کردن ترشک,طرز پخت ترشک

 

شما می توانید با خیال راحت ترشک را در خانه آماده کنید و بدون هیچ مواد افزودنی و رنگ خوراکی.

 

عزیزان میوه های خشکی که استفاده می کنید را می توانید بنا به ذائقه ی خانواده تان تغییر بدهید. هیچ محدودیتی ندارد من داخل فریزر گشتم و هر چی پیدا کردم از هر کدام مقداری زدم.

 

مواد لازم برای تهیه ترشک :

آلو جنگلی
 سیب خشک
زرشک 
آلبالو خشکه 
برگ قیسی خشک شده
لواشک میوه های مختلف
رب انار
دانه های انار

 

طرز تهیه ترشک :

آلو سیاه را با آب خیلی روی گاز بگذارید تا نرم شود اگر آلوهایتان رسیده بودند نیازی به آب ندارید. حتی می توانید آلوها را تکه تکه کنید و روی گاز بگذارید. بعد از اینکه نرم شدند آن ها را با گوشتکوب بکوبید و وقتی نرم شدند از صافی عبور بدهید. و دوباره بگذارید روی گاز و مقداری شکر و نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بجوشد تا شکر و نمک حل شود.

 

میوه های خشک را داخل کاسه بریزید و از سس آلوی داغ روی آن بریزید تا نرم شوند. کمی رب انار روی آن بریزید در ظرف را بگذارید تا با گرمای سس آلو میوه های خشک نرم شوند اگر سس آلو سرد باشد میوه ها نرم نمی شوند و سفت هستند.

 

چند ورق لواشک میوه را برش بزنید و به آن اضافه کنید. اگر دوست دارید لواشک له شود و سس ترشک لعاب دار باشد همان اول به مواد اضافه کنید. در غیر اینصورت بعد از 2 الی 3 ساعت که گذشت لواشک را اضافه کنید تا لواشک درسته در ترشک باقی بماند.

 

حتما باید نمک زده شود. شکر اختیاری است دوست دارید ترش مزه باشد شکر نریزید اگر ملس دوست دارید یکی دو قاشق شکر بزنید.

 

ترشک بعد از 24 ساعت کاملا جا افتاده و قابل استفاده است این ترشک یک ماه داخل یخچال قابل نگهداری است. دانه های انار خشک هم بریزید عالی می شود.

 

میوه ها را به دلخواه می توانید تغییر بدهید.

 

  • ماریا تیموری