آشپزی

طرز تهیه نان هندی

شنبه, ۱۳ بهمن ۱۳۹۷، ۱۰:۵۳ ق.ظ


طرز پخت نان هندی, نحوه پخت نان هندی

طرز تهیه نان خوشمزه هندی

 

در این دستور پخت یاد می گیریم که چگونه نان هندی بپزیم. نگران نباشید برای پخت نان هندی خوشمزه نیازی به تنور نداریم.

 

مواد لازم برای نان هندی :

آب گرم  ¾ پیمانه 
مخمر خشک فعال   ۱ قاشق چایخوری
شکر   ۳ قاشق چایخوری
 روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری 
ماست ۳ قاشق غذاخوری
آرد ۲ و ¼ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
کره برای چرب کردن نان

 

ابزار مورد نیاز:

تابه

هم زن

چنگال

قاشق چوبی

حوله و پلاستیک

ظرف هم زن

 

طرز تهیه نان هندی,پخت نان هندی

مواد لازم برای تهیه نان خوشمزه هندی

 

طرز تهیه نان هندی :

ابتدا می خواهیم با مایه خمیر شروع کنیم. آب را تا ۱۰۰ الی ۱۱۵ درجه فارنهایت (۳۷ تا ۴۶ درجه سانتیگراد) گرم کنید. سپس ۱ قاشق چایخوری شکر را به آن اضافه کنید. در نهایت مایه خمیر را اضافه کنید و با چنگال هم بزنید. اجازه دهید مخمر به مدت ۱۰ دقیقه در آب بماند تا کمی پف کند. اگر پف نکرد باید از نو شروع کنید چون یا مخمر کهنه بوده یا آب به اندازه کافی گرم نبوده تا مخمر را فعال کند.

 

مراحل پخت نان هندی,پخت مرحله ای نان هندی

به مایه خمیر ۱ قاشق چایخوری شکر و آب جوش اضافه کنید و بگذارید تا پف کند

 

اکنون مخلوط مخمر را داخل ظرف بزرگی بریزید و باقیمانده شکر، روغن و ماست را به آن اضافه کنید و با هم زن هم بزنید.

 

مواد لازم برای تهیه نان هندی,نکته هایی برای تهیه نان هندی

مخلوط مخمر را در ظرف بزرگی بریزید و بقیه شکر، روغن و ماست را اضافه و هم بزنید

 

۱ پیمانه آرد و نمک را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد کاملا ترکیب شود. هم زن را کنار بگذارید و با قاشق چوبی ادامه دهید.

 

نحوه پخت نان هندی, نکاتی برای پخت نان هندی

۱ پیمانه آرد و نمک را اضافه و هم بزنید تا مواد ترکیب شود

 

۱ پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید. کمی آرد روی سطحی که می خواهید خمیر را درست کنید بریزید و به مدت ۸ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس آن را داخل ظرفی که با روغن چرب کرده اید قرار دهید و روی آن را با پلاستیک و حوله بپوشانید. آن را در جای گرمی قرار دهید تا خمیر خودش را بگیرد و پف کند.

 

پخت نان هندی,طرز پخت نان هندی

۱ پیمانه دیگر آرد را اضافه کرده و با قاشق چوبی هم بزنید وقتی سفت شد با دست ورز بدهید

 

خمیر را برداشته و به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید.

 

تکنیک های پخت نان هندی, مراحل پخت نان هندی

خمیر را به شکل توپ در بیاورید و با وردنه صاف کنید

 

یک عدد تابه نچسب یا چدنی را روی اجاق گاز قرار دهید تا داغ داغ شود. سپس خمیر را به مدت ۱ الی ۲ دقیقه داخل آن تابه قرار دهید. روی خمیر حبابی شکل می شود. خمیر را برگردانید و ۱ الی ۲ دقیقه دیگر صبر کنید. وقتی روی هر دو طرف کمی متمایل به رنگ قهوه ای شد نان را از تابه بردارید.

 

پخت مرحله ای نان هندی,مواد لازم برای تهیه نان هندی

وقتی تابه داغ شد خمیر را روی آن قرار بدهید و آن را برگردانید

 

هر دو طرف نان ها را با کره کمی چرب کنید. حتی می توانید روی آن را با کمی جعفری و گشنیز چرب کنید.

 

مواد لازم برای تهیه نان هندی,پخت نان هندی

هر دو طرف نان ها را با کره کمی چرب کنید و با جعفری و گشنیز چرب کنید

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی